به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد نادی فر پیش از ظهر پنج شنبه در نشست ماهانه اعضای سازمان های مردم نهاد محیط زیستی استان همدان گفت: آمار و حجم استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در ایام اربعین نگران کننده است به طوری که در روز ۶۰۰ هزار لیوان پلاستیکی و ۴ هزار ظرف یکبار مصرف صرف غذا در این ایام مصرف می شود.
نادری فر از ساماندهی یک گروه ۱۳۰ نفره برای جمع آوری زباله های پلاستیکی در مرز مهران در ایام اربعین خبر داد و گفت: این حجم از زباله پلاستیکی هم برای سلامتی زائران ضرر دارد و هم محیط زیست را آلوده می کند.
وی بیان کرد: ۴۰ ایستگاه صلواتی در ایام اربعین در همدان فعال است و ۳ ماه زمان داریم تا برای کاهش حجم زباله های پلاستیکی تا اربعین چاره ای بیاندیشیم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان از اعضای سازمان های مردم نهاد استان همدان خواست به منظور کاهش مصرف ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در ایام محرم و اربعین راهکار ارائه دهند.
نادری فر به مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف به مردم توصیه کرد در حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده نکنند و ظرف های مناسب تری را در اولویت قرار دهند.
نادری فر اضافه کرد: به طور کلی در شرایط خاص مانند دمای بالا، یخ زدگی یا نور آفتاب باعث می شود انتقال مواد مضر مانند منومرها از ظروف یکبار مصرف به غذا راحت تر است.
وی با تاکید بر اینکه استانهایی که در مسیر حرکت کارون زائران کربلا قرار دارند باید تمهیدات محیط زیستی را پیشبینی کنند، گفت: مشارکت سمنها در اجرای طرحهای محیط زیستی بسیار قابل توجه است.


نظر شما